Чужа

Себе чужою відчуваю
в чужій країні,
в стороні від дому,
від близького краю,
від мами,друзів і рідні.
Мої думки,тут,всім чужі,
чужа культура, мова.
Лиш в радість – рідні діти,
бо мої
і все для них – моє,
знайоме та відоме.


Рецензии