Гордiсть школи

Учень я відповідальний.
До охайності я звик.
Комірець у мене білий,
сяйно сяє черевик…

А і навіч я спортивний -
хоч душею я естет.
За рахунок праці маю
чималий авторитет.

На уроках я – увага.
Це для учня - основне.
Гордість школи – поважають
зазвичай усі мене!..

Листопад 2019


Рецензии