Лиш я i Ти

Я хочу над тривогами піднятись,
До Тебе бути ближче , Боже мій,
Щоб сповнювала серце тиха радість,
І  спокій панував в душі  святий.

Завжди цю близькість хочу відчувати,
Подалі бути від гріха й біди.
Щоб вгору зір з надією  здіймати, -
Своїм шляхом, Спасителю, веди!

Лиш я і Ти ! Величне це єднання
Хай не порушить суєта суєт!
Щоб відчувала зміст  Твого страждання, -
Мені пробиту  руку подаєш!
~ДЛВ~


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.