Життя моэ

Життя моє, життєвії дороги,
Барвінком стелиться життєвеє рядно,
Переплітаються і радості й тривоги,
Й чомусь мене бентежить так воно.

Життя, життя, його як не любити?
Батькам я вдячна, що його  дали.
Хочу у щасті я йогоо прожити
Так, як батьки його вже прожили.

Життя моє – життєвая стежина,
Веде мене невтомно всі роки.
Життя моє – коштовна намистина…
Нехай засвітять щастя лиш зірки.

Життя моє – ріка глибоководна,
Виходить же із берегів моїх,
А з тим що є, не завжди ж бо я згодна,
Та я пливу між берегів своїх.

06.11.2019 р.


Рецензии