Прыjшов мудрец до нас у хату

Ну, гы, хы-хы! А шо робы?
Ведь з jім нымоvна j розмовляты.
Бо, оj, дывы, но гус торчыть!

А шэ j зубів уv ныц нымае.
І шось такэ нывнятн шыпыть.
Да на тобі 2 гарбуза, друг!
І jды подальшыj дэ куды.

А мудрыj встав і каvэ пані:
Да я j своjіх шэ ны поjів!
Да і колы заjматысь страво,
Ек храм ныпрыбраныj стоjіть.

Комэдыя, да j годэ: натэ
Тобі цюкэрка j с пар гостыньць.
Да почытаj, ек хоч, vурнала. –
Шо?! А на мовы-то якыj? –

Ну, мовы 3 – славянскы, нашы.
Прынев я екся дэсь колысь. –
То я поставлю, моvэ, чаю? –
Шось пролыстала молодычк!

Ну, бачыть, шо якыjся Баба.
Ны Аватар vэ повныj в7.
А я v но Этічку чытала.
Ну, там, Антаровыj кныvкы.

І всё. Розмова скінчылася j.
Пошов дідок даліj. Да j зліг.
Бо v Піна завшыj протыкала
Аvны до Ніла в 3 з нулішк.

 


Рецензии