Butterfly in my heart

How I can to show u my heart....
How I can to show my stoneheart ...

in love....
In stuff....

Butterfly in my head...
Butterfly in my bed...

I am not so bad.
I am not so afraid .

Butterfly in my mind...
I am nothing find.

Butterfly in my soul...
I am nobody call.

Butterfly in your ears..
Is it worth my tears? Isn't worth my tears?....


Рецензии