Чорна кава, чорна гава...

Філіжанку щойно звареної кави,
Кожен день, духмяну, маю на столі.
Повз вікно, в ранковий час, на крилах гави,
Наче привиди сполохані в імлі.
На балкон піду, де, наче біля ганку,
Чую змахи крил шанованих птахів.
Хай летять собі за місто до світанку,
Не торкнувшись в чорній темряві дахів.
Чорну каву я люблю, та чорну гаву,
Та чорнила чорні й «Ретуш» олівець.
Бо я маю ще й до графіки підставу,
І в малюнку неабиякий митець.




20.11.2019 р.
Малюнок автора.


Рецензии
"Неабиякий митець"...- автор - просто молодець!))

Козлова Людмила   06.02.2020 19:58     Заявить о нарушении
Милая Людмила! Сердечно благодарю за прочтение и ответ на украинской мове. Мне приятно. С теплом души,

Юрий Тригубенко   06.02.2020 20:08   Заявить о нарушении