Терпiння

Коли твоє життя, як увертюра,
А хочеться вже повноцінних сцен.
Згадай, як в входить в світ архітектура -
Фундамент зберігає від проблем.

Тому не поспішай, чекай виставу.
Терпіння - оберіг твоїх надій.
І в певний час відчуєш свою славу
І насолоду від здійснених мрій!

PS: іллюстрація - моя робота за мотивами Кінкейда. ДВП, олія .


Рецензии