Sleepwalking...

Sleepwalking through your lies,
Daydreaming through your haze.
I wish I was a maze -
To trap you.
I wish we had more days.
Whatever happens next -
I do not know.
It always summons me
This phrase -
We go our ways
We go our ways....


Рецензии