Подруго мила, тобi хай щастить!..

                http://www.stihi.ru/avtor/miroslava4
                Мирославе с Любовью в Д.Р.
               

Подруго мила, люблю я сповна
Вдачу твою, о, моя чарівна!
В твій День народження я у вікна…
Зіронька тільки на небі видна…


«Хочеться чуда і трішки вина…»
Ти за столом у цей час, я гадаю…
Дивна  красуня, в земному ти раю…
В творчості, в серці – не тиша одна…

Проте, дбайливим є твій чоловік.
Погляд замріяний теж зрозуміє,
Бо і за двох покохати зуміє
В час, коли сум в твоє серце проник.

Талановиті і ваші доньки,
Чуйні душею, красу полюбляють,
Здібності всі відчувають таки,
Використовують і заробляють.

Спільні зусилля сприяють тому.
Хай же панує достаток в родині,
Як і раніше, то так і понині.
Не забагато…та все ж по уму.

Може, відбудеться мрія колись:
Стрітись нам разом, вкраіночко мила…
Поки ж бажаю натхнення та сили!..
Ти з монітору мені посміхнись.


20.11.2019
Аватар узятий із сайту
Ліни Костенко з вдячністю.


Рецензии
Светлана, ты тут чудесно написала, чувствуется, что от сердца!

Серж Конфон 3   30.11.2019 23:54     Заявить о нарушении
СпасиБо, Серёжа!
(мне кажется, и другие стихи недавние мною с таким же чувством написаны...но то, что Мирочку любою особо нежной, сестринской, любовью - это правда.
Хорошо,что почувствовал.
Спокойной ночи.
Светлана

Светлана Груздева   01.12.2019 00:06   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.