Цiлуе очi охололi озерам уночi мороз...

Цілує очі охололі
Озерам уночі мороз...
Не має Україна долі,
Бо зневажається Христос!

Не буде в Україні миру,
Загине слава на віки,
Бо розпинають її віру
Розкольники й єретики!

Як безталанна тая врода,
Що пестили не в доброті,
Так і страшна ота свобода,
Яка прийшла не во Христі!

Окреслився на видноколі,
Наче химера, хмарочос,
Цілує очі охололі
Озерам уночі мороз...


Рецензии