04. весна вже на пороз

   ВЕСНА ВЖЕ НА ПОРОЗІ.

ВЕСНА ВЖЕ НА ПОРОЗІ І СОНЕЧКО ВГОРІ,
ВСІ ДІТЛАХИ ЗІБРАЛИСЬ У НАШОМУ ДВОРІ
СТРИБАЮТЬ, ГАЛАСУЮТЬ,  РАДІЮТЬ, ЩО ВЕСНА
ПРИЙШЛА ТАКА ЖАДАНА, ВЕСЕЛА І КРАСНА.
ЛЕЖАТЬ ЩЕ КУЧКИ СНІГУ НЕПОДАЛІК ДОРІГ,
ЦЕ ТОЙ МОРОЗ ХОЛОДНИЙ ЇХ ДО СИХ ПІР ЗБЕРІГ.
ГРАЙЛИВОЮ ДУГОЮ СТРУМКИ КРУГОМ БІЖАТЬ,
ІЗ ВИРІЮ ДОДОМУ ПТАШКИ ТАКОЖ СПІШАТЬ.
ВСЕ НАВКРУГИ ПРОСНУЛОСЬ, ДЕРЕВА І КУЩІ,
ТРАВИЧКА ВИЗИРАЄ ДЕ – ІНДЕ ІЗ ЗЕМЛІ.
ПРОЩАЙ, ЗИМА, НА ЗМІНУ ПРИЙШЛА ТОБІ ВЕСНА,
ПОРА ТОБІ ВЖЕ ЗАРАЗ СХОВАТИСЬ  ВІД ТЕПЛА,
БО СОНЕЧКО СИЛЬНІШЕ ВЖЕ СВІТИТЬ УГОРІ,
ПОРА, ЗИМА, ВЖЕ СПАТИ ТОБІ У ЦІЙ ПОРІ.

06.03.12.

         ОЛЯ ГОДНЯ
с.ГОРБАКІВ


Рецензии