03. мандр вка у дивний край

 МАНДРІВКА У ДИВНИЙ КРАЙ
   (для внука ВЛАДІКА)

ЩОБ БАГАТО ВСЬОГО ЗНАТИ,
ТОБІ ТРЕБА МАНДРУВАТИ,
РАНО ВРАНЦІ ПОСПІШАЙ
І В ДОРОГУ ВИРУШАЙ.
ЗАПАКУЙ СВОЇ ВСІ РЕЧІ,
ТА Й БЕРИ РЮКЗАК НА ПЛЕЧІ.
ШВИДКИЙ ПОЇЗД ТЕБЕ ЖДЕ,
КУДИ ТРЕБА – ВІДВЕЗЕ.
ЧЕРЕЗ ГОРИ І МОСТИ
ДОВГО-ДОВГО БУДЕ ЙТИ.
А КОЛИ НА ПАРОПЛАВІ
ПОПЛИВЕШ ПО МОРІ ПЛАВНО,
ТО ВСІ ЧАЙКИ НАД ВОДОЮ,
ПРИВІТАЮТЬСЯ З ТОБОЮ,
СОНЦЕ ВЕСЕЛО ВСМІХНЕТЬСЯ,
І ДО ТЕБЕ ПОВЕРНЕТЬСЯ.
КРАЄВИДИ ТІ ЧУДОВІ,
ВСІ ДЛЯ ТЕБЕ НЕЗНАЙОМІ.
ТАМ І МАНГО Й МАНДАРИНИ,
І БАНАНИ Й АПЕЛЬСИНИ,
І СОЛОДКИЙ ВИНОГРАД,
ТИ ПОБАЧИШ ЧУДО-САД.
ЦЯ МАНДРІВКА ФАНТАСТИЧНА,
І ПОВЧАЛЬНА Й РОМАНТИЧНА,
А ЦІКАВОГО БАГАТО
ПРИНЕСЕШ ДО СЕБЕ В ХАТУ.
КОЖНОМУ РОЗПОВІДАЙ
ПРО ДАЛЕКИЙ ДИВНИЙ КРАЙ.

ЛЮТИЙ 2013р

ОЛЯ ГОДНЯ


Рецензии