07. не забувайте старих друз в

 НЕ ЗАБУВАЙТЕ СТАРИХ ДРУЗІВ.

НЕ ЗАБУВАЙТЕ СТАРИХ ДРУЗІВ
НЕХАЙ У СПОГАДИ ДО ВАС
ВЕРНЕТЬСЯ ЯКОСЬ НА ДОСУЗІ
ТОЙ НЕЗАБУТНІЙ  ДОБРИЙ ЧАС.
НЕНАЧЕ СПІВОМ ПТАШКИ РАННІМ
БУЛА РОЗБУДЖЕНА ДУША
ВОНА ВТОМИЛАСЬ ВІД ЧЕКАННЯ
НЕ РАЗ У СПОГАДИ ПІРНА.
НЕ ЗАСТАВЛЯЙТЕ СЕРЦЕ ЖДАТИ
А ВИ ПОШЛІТЬ ЙОМУ ПРИВІТ
І НЕ ЗАБУДЬТЕ ПЕРЕДАТИ
УКЛІН ЗЕМНИЙ ЗА СТІЛЬКИ ЛІТ.
НЕ ЗАБУВАЙТЕ СТАРИХ ДРУЗІВ
А ЗНАЙТЕ, МОЖЕ ХТОСЬ  ІЗ НИХ
ЗНАХОДИТЬСЯ В ВЕЛИКІЙ ТУЗІ
Й НЕ МОЖЕ ВИЙТИ ЗА ПОРІГ.
ВІН ВІСТОЧКИ ВІД ВАС
ВСЕ ДУМАЄ ДІЖДАТИСЬ,
НІКОЛИ ВЖЕ ДО ВАС
НЕ ЗМОЖЕ САМ ПРИЙТИ,
ХВОРОБА ВЖЕ НАД НИМ
ЗУМІЛА ПОЗНУЩАТИСЬ,
ТО МОЖЕ Й ТРЕБА ВАМ
ЙОМУ ДОПОМОГТИ.
ЖЕВРІЄ В ПОПЕЛІ ІСКРИНКА,
А ПОТІМ ЗАГОРІЛАСЬ ВРАЗ
НЕХАЙ РОЗТОПИТЬ ТУ  ЛЬОДИНКУ,
ЯКА ЗАСІЛА В СЕРЦІ В ВАС.
ДУША , НАПОВНЕНА  ЧЕКАННЯМ,
ЗІГРІТА БУДЕ ВІД ДОБРА,
ТОЖ ПЕРЕДАЙ ПАЛКІ ВІТАННЯ,
БАГАТО РАДОСТІ Й ТЕПЛА.

23.03.12.

         ОЛЯ ГОДНЯ
с.ГОРБАКІВ


Рецензии