тяжелая наука

зла в душі я не держу
я з добром лише дружу
сам на сам живу в жорстокім світі
знання черпаю я в БОЖІМ заповіті...

треба душечку від зла спасати
а для цього
треба знати...

як коли кому і що сказати...

щоб обіду не посіять
щоб добром все зло розвіять...

збудувать життя красивим...
і зробитися щасливим...


Рецензии