Свобода слова

Всі зараз говорять про свободу слова.
Свободу думок та почуттів.
Кажуть, що це дуже кльово,
Але не кажуть чомусь про людей німих.
Не кажуть про серце самотньої дитини,
Не кажуть про долю того вояка,
Який захистив свою країну
А зараз живе на копійки.
Всі говорять про свободу слова,
Забувши як просто бути людьми.
І тихо казати один одному  справжнє “Кохаю” й щире “Прости”.
Всі так сміливо кричать на усю країну
Все про свободу думок, почуттів.
Всі зараз говорять про Батьківщину,
Але забувають про своїх матерів.
Вельми шановне панство, люди!
Хоча би на мить відкрийте очі й рот затуліть.
Не треба казати все про свободу
Думок, почуттів.
Треба любити рідну країну, мати й своїх малюків.


Рецензии