Live on the edge of the life Жить на волоске

Live on the edge of the life.
Is it a challenge?
Like on the top of the knife.
Is it your fate or its revenge?

Live as at fatal exam.
Is it a talent?
Life is a short flimflam
How to keep its balance?



Жить на волоске, дрожа.
Это вызов?
Как на лезвии ножа.
Что – то месть, судьба
Или  урок капризов?

Жить, как на суде.
Такой талант?
Играя в игрушки в огне,
Не делая скидку себе,
И не закрыть «фолиант».


Рецензии