14. присвячую л карю х рургу

 ПРИСВЯЧУЮ ЛІКАРЮ – ХІРУРГУ

ТВОРЕЦЬ СВОЄЇ СПРАВИ І НАУКИ,
ЯКИЙ ДОЛАЄ БУДЬ-ЯКІ ШЛЯХИ,
ТОМУ, ЩО НЕ ПРОСТІ ВІН МАЄ РУКИ,
А РУКИ У ХІРУРГА  ЗОЛОТІ.
В ЖИТТІ ЛЮДСЬКОМУ ІСКОРКА ЩЕ ТЛІЄ,
ДУША ПОНИКЛА МАЙЖЕ ВІД ЖУРБИ,
АЛЕ ЇЙ ЛІКАР ПОДАЄ НАДІЮ,
ВСІМ СЕРЦЕМ ПРАГНЕ ЇЙ ДОПОМОГТИ.
ТА ІСКОРКА НАДІЇ РОЗГОРІЛАСЬ
ЇЇ РЯТУЮТЬ РУКИ ЧАРІВНІ
І ВСЯ КРАСА ЖИТТЄВА  ПОВЕРНУЛАСЬ,
ЯКУ ПОДАРУВАЛИ ЛІКАРІ.
ЯК НА РОЯЛІ КЛАВІШАМИ ПАЛЬЦІ
ВИСТУКУЮТЬ МЕЛОДІЮ В СЕРЦЯХ,
ТАК У ХІРУРГА ЧАРІВНІЙ ТОЙ СКАЛЬПЕЛЬ
РЯТУЄ ДУШУ І ЛЮДСЬКЕ ЖИТТЯ.
І ХОЧ ВАЖКА ЖИТТЄВА ВАША НОША,
І ХОЧ НЕЛЕГКИЙ ВИБРАЛИ ВИ ТРУД,
А ЯКУ РАДІСТЬ ВІН УСІМ ПРИНОСИТЬ
ІЗ ВАШИХ БЛАГОДІЙНИХ РУК.
ТОЖ ХАЙ ЗАВЖДИ НА ВАШІЙ РІДНІЙ НИВІ
ПОСІЯНЕ БУДЕ ЛИШЕ ДОБРО,
ТОЖ БУДЬТЕ ВИ В ЖИТТІ ЗАВЖДИ ЩАСЛИВИЙ,
А УСМІШКИ ВЕСЕЛКИ ШЛЮТЬ ТЕПЛО.
УКЛІН ЗЕМНИЙ ВІД МЕНЕ ОСОБИСТО,
КОХАННЯ І ЛЮБОВІ У ЖИТТІ.
ХАЙ СОНЕЧКО СИПНЕ СВОЄ НАМИСТО,
Й ЗІГРІЄ ВАШІ РУКИ ЗОЛОТІ.

ОЛЯ ГОДНЯ
26  КВІТНЯ  2012 РІК.


Рецензии