15. малятку

МАЛЯТКУ.

НАША РОДИНА БАГАТШОЮ СТАЛА
ТОМУ, ЩО ПРО НЕЇ ЛЕЛЕКА ПОДБАЛА,
ПРИНЕСЛА В СІМ'Ю НАМ МАЛЕНЬКЕ ДИТЯТКО
ЧУДОВЕ, ГАРНЕНЬКЕ І МИЛЕ ДІВЧАТКО.
ДІДУСЬ І БАБУСЯ І МАМА І ТАТКО -
МИ ВСІ ТЕБЕ ЖДАЛИ, НАШЕ МАЛЯТКО,
І ОСЬ ТИ ВЖЕ З НАМИ, НАША РІДНЕНЬКА,
МИ ВСІ ТЕБЕ ЛЮБИМО, НАША МАЛЕНЬКА.
РОСТИ ВСІМ НА РАДІСТЬ, ДІВЧИНКО НАША,
І ПИЙ МОЛОЧКО, ВОНО В МАМИ НАЙКРАЩЕ,
А МАМА НЕХАЙ КОЛИСКОВУ СПІВАЄ,
ПІД  ПІСЕНЬКУ ЦЮ  МАЛЯ ЗАСИНАЄ.
А ПОТІМ КАЗКИ ТОБІ БУДУТЬ ЧИТАТИ
І ТИ ТОДІ ЗМОЖЕШ БАГАТО ДІЗНАТИСЬ,
ПРО РІЗНИХ ЗВІРЯТОК, ПРО МОРЕ І ЗОРІ
І НЕСКІНЧЕННІ КОСМІЧНІ ПРОСТОРИ.
У ТЕБЕ ЩЕ ЗАРАЗ ЦЕЙ СВІТ НЕЗНАЙОМИЙ
АЛЕ ТУТ ЦІКАВО, ПОВІР НАМ НА СЛОВО
ТУТ ТИ ПІЗНАЄШ ВСЮ РАДІСТЬ ЖИТТЯ
ВСЕ В ТЕБЕ ПОПЕРЕДУ, МАЛЕНЬКЕ ДИТЯ.
ХАЙ АНГЕЛ ЗАВЖДИ БУДЕ ПОРУЧ З ТОБОЮ,
ХАЙ ЩАСТЯ ПЛИВЕ ДО ТЕБЕ РІКОЮ,
А СОНЯЧНІ ЗАЙЧИКИ НІЖНО ЦІЛУЮТЬ.
ХАЙ РОЗУМ І МУДРІСТЬ З ТОБОЮ КРОКУЮТЬ.

 ОЛЯ ГОДНЯ
  30 КВІТНЯ 2012 РІК.


Рецензии