17. туман тополя

 ТУМАН І ТОПОЛЯ.
 
В ТОПОЛЮ ТУМАН ЗАКОХАВСЯ
І ЩИРО В КОХАННІ ЗІЗНАВСЯ.
ТОПОЛЯ СТРУНКА І ВИСОКА
ЗАПАЛА У СЕРЦЕ ГЛИБОКО.
ТУМАН ПО ЯРАХ І ДОЛИНАХ
ЗБИРАВ ІЗ РОСИНОК КРАПЛИНИ,
А В ПОЛІ ЗБИРАВ КОЛОСОЧКИ,
ЩОБ СПЛЕСТИ КОХАНІЙ ВІНОЧКИ.
З ВЕСЕЛОК ЯСНИХ І БАРВИСТИХ
ЗРОБИВ ВІН КОХАНІЙ НАМИСТО.
ТОПОЛЯ РОСОЮ УМИЛАСЬ,
НИЗЕНЬКО ТУМАНУ ВКЛОНИЛАСЬ.
ВІНОК З КОЛОСОЧКІВ НАДІЛА,
ДУША ВІД КОХАННЯ РАДІЛА.
НАМИСТО БАРВИСТЕ СІЯЛО
І СЕРЦЕ ТЕПЛОМ ЗІГРІВАЛО.
Й ТУМАНУ ТОПОЛЯ СКАЗАЛА,
ЩО ТАКОЖ ЙОГО ПОКОХАЛА.
ТОПОЛЯ З ТУМАНОМ ПОБРАЛИСЬ,
РАДІЛИ , ЩО ЩАСТЯ ДІЖДАЛИСЬ,
А ДРУЗІ З ВЕСІЛЛЯМ ВІТАЛИ,
ДОБРА І КОХАННЯ БАЖАЛИ.
А МУЗИКА ДЗВІНКО ЛУНАЛА,
ТУМАН І ТОПОЛЯ ВЖЕ ПАРА.

ОЛЯ ГОДНЯ
27 ТРАВНЯ 2012 РІК.


Рецензии