21. я ду у перший клас

 Я ІДУ У ПЕРШИЙ КЛАС
(присвячую моїй внучці
-першокласниці АЛІНІ)

МЕНЕ ШКОЛА ЗУСТРІЧАЄ,
Я ІДУ У ПЕРШИЙ КЛАС.
МАМІ З ТАТОМ ОБІЦЯЮ
ДОБРЕ ВЧИТИСЯ ВЕСЬ ЧАС.
РЮКЗАЧОК Я ВЖЕ ЗІБРАЛА
ВСЕ, ЩО ТРЕБА, Я ВЗЯЛА
ТІЛЬКИ ЛЯЛЬКУ Я НЕ БРАЛА,
БО Ж УЖЕ Я НЕ МАЛА.
НАША ВЧИТЕЛЬКА НАЙКРАЩА,
МИ ВСІ ЇЇ ЛЮБИМО,
ЇЙ ІЗ НАМИ БУДЕ ВАЖКО
СЛУХАТИСЬ МИ БУДЕМО.
ОСЬ І ДЗВОНИК ВЖЕ ЛУНАЄ,
ГУЧНО, ГУЧНО ВІН ДЗВЕНИТЬ.
З ПЕРШИМ ВЕРЕСНЕМ ВІТАЄ,
ВСІМ У КЛАС ІТИ ВЕЛИТЬ.

31 СЕРПНЯ 2012 РОКУ
ОЛЯ ГОДНЯ


Рецензии