Маладым бацькам!

Хай прасты, хай не вяльможа,
На ўсё ж, матуля, воля Божая! 
Хоць не анёлак ён зусім,
Але ж табе ён стаў радным!

Пэўна, шлюб ты малявала
Надта фарбамі яскрава!
Трэба сэрцы адчыніць,
Каб малюнак паўтарыць!

Шлюб не проста раз і ўсё,
Гэта - новае жыццё!
Шмат тут трэба аддаваць,
Каб адносінам спрыяць!

Трэба быць, бацькі', цярпімей,
Гэта вам дваім па сілам!
Бачу, маеце старанне!
І магутны скарб - каханне!


Рецензии