Листопад

Листопад гуляє в полі,
і немає вже тепла.
Зажурилися тополі,
хмарне небо серед дня.

Цілий день мрячить, хлюпоче
незабаром і зима.
З хати вийти неохоче,
вітер тугу наганя.

Не сміється сонце раннє,
сумно, сумно на душі.
Про любов і про кохання
краще напишу вірші.


Рецензии