Правомiрнiсть

Є закон! Первинне право!
Тож виконуйте під: «Браво!»

Бо якщо закон порушиш –
Гору ти на себе зрушиш.

Є угода? Це – священно!
Тож виконуй достеменно.

Будь правдивим. Чесність – сила!
Шлях брехні веде в могилу.

Совість власну ти плюндруєш!
Зупинись, порушник, чуєш?

Твори те, що правомірне.
Твоє серце тобі вірне.

Є добро – прекрасність світу.
Ладнай справи з цього квіту.

І балансу не порушуй!
Не даруй для чорта душу!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019

18.11.2019

08:37

Всі права застережені. Будь-яке використання потребує  письмової згоди автора.


Рецензии