Бияк нападэ счас на фсех!

Бо лабор прыпэрся дохаты ш

Я снова в усадьбе своеj.
І зном паліструю у хаты.
Бо, шо, прамо j уvін тібе фш?
А мышыj згрыбэ хто какашкы?

Ну, добрэ. Кудысь шося впэр.
А ек тут нагрітыся зарэ?
Поліньне v дубовэ но в негр.
А jды ростопы 2 пынька ты.

Но ладно. Шо v в деда тут е.
Ага. Памыдоры со льдамы.
Да пара горошын зылэньськ.
Ну, j добрая бочка смытаны.

А шо більш ля Коціка трэ?
Нормально! Пудкормка шо нада.
Но шось ны хапае пічэньк –
Коб з еблычком трахнуты.

І всэ ось такэ у мынэ.
Ны jіvа – якаясь солянка.
Но, моvэ, хоть чымся спасэ
Онь юноша – Віктор Татарскыj.

Канал бо Культура нысэ
Шэ крохы якэся забавство.
І мы, путкрыпывшысь, духваjім
Шэ j с Кымся падать вам стіхэj.

Біяк бо розбыв всех мышэj!
І зарыкы будымо v спаты.

...а вы вvэ v молітэсь за Ваську


Рецензии