Люболiк

Твій поцілунок мов ковток вина
при погляді на тебе мабудь захмелів
відчути смак кохання серцю дивина
я від очей твоїх зовсім обомлів...
Твій відчуваю ніжний теплий дотик
а я губами врізався об твою щоку
ти завмерши почуттям моїм не проти
тихенько підставляєш ще...одну...
Твій незрозумілий бентежить смак
від запахів не можу зовсім зупинитися
я твій люболік без видимих ознак
хочу в обіймах твоїх знову опинитися...


Рецензии