Корысьць владее v намы пак,

Колы мы тых і свят

Vіву расказамі о, да,
Делах мінувшіх днеj.
Бо шо шэ нам в сылі у Вась
Впыкті, хы, пар млынців.

І еслі ты колы бываф
Хоте б в Сухым Борі,
Напэвно, v чув про чудака,
Шо, гых, попа ф шыза.

То добрэ. Шэ даваj куда
Пудjідьмо хоть в ноябр.
А! ты ны думав-ны гадав,
Шо гэто j е тоj сябр?

Бо ведь всекда зовуть улад,
Коль ты кого пудмань.
І в Пашы Корсука Сукач
Корыспундентом став.

Корысныj бо v ты надто, бач,
Колы-тколя ныкак
Ны хоч пысаты про сачка,
Шо ріvэ j пылэ сад. 

Но, о, в того проблемыj шквал!
То ріvэ j шмалыть баньк,
То в банку нема j ны гроша фш:
Фсэ сын попропывав.

А мы віновныj, шо j вода
В колодязах рылачч
Кудысь поділася уся.
І зном быvы к начальств!

Бо но vэ стычыj vурналіст
Всэ зробыть за базар.
А мы но пышымо собі
А во, дывы, стішкы.

Прошлы бо тыjі дні, колы
Мы був дурныj постыл
І ліз усюды, дэ пыклы
Пычонкы лодырі.

Бы шося зміныця в Сашків,
Тых, вертікальных, хытр,
Шо владу вырвалы в ліцьвін
Савмесна с Ельціным.


Рецензии