Згадай хто тебе тримав

В нас занадто багато бруду.
Та замало дитячої втіхи.
Спроектую себе як споруду.
Хто не жив - то й не може боліти.

Я завтра для себе буду,
На себе одягну доспіхи.
В тобі занадто багато люду,
Ти ж була необхідна як ліки.

В мені забагато крові,
Замало до себе жалю.
На якій ти говориш мові,
Поки я поїдаю ріллю?!

В тобі забагато ртуті.
В мені - заржавілий метал.
Якщо раптом забракне суті -
Згадай хто тебе тримав.

18.11.2019 20:04 (Харьков)


Рецензии