Антон на Кор нь - Порожн й рейс

Не умовляйте, не примушуйте
В душі ні сил, ні сподівань
Здається не спроможний рушити
По рейках втомленний трамвай

Зелене світло не запалює
І не бере мене в полон
Бо не існує в світі палива
Що розпалило б лід долонь.

Холодний погляд. Холод подиху
Як осінь вбрід перебрести
В порожній рейс трамвай виходить
Порожню душу підвезти.

Репліка Стафідова

Життя по різному складається
Катайсь, собі не відмовляй
Ще безкоштовним виявляється
Для нас цей втомлений трамвай

Ти кажеш що немає палива
Щоб розтопити лід долонь
Та пам’ять наша дуже зрадлива
 І залишилась осторонь.

Метаморфози листопадові
Завжди екзамен для душі
Бо під солодкі муки адові
Так ловко пишуться вірші.


Рецензии