Следи в превод на лариса потопова

Автор: Р.Русев
Да повървим по брега,
стъпки
да оставим по пясъка.
Нищо, че морето
ще бъде гальовно,
тихо ще трие
на двама ни стъпките.
Ще мие нозете ни боси,
а ние все така
ще оставяме
нашите
обичащи се
стъпки по пясъка...

СЛЕДЫ
Превод: ЛАРИСА ПОТАПОВА

Давай гулять по берегу,
следы
давай оставим на песке.
Хорошо, что море
будет ласковым,
тихо смоет
наши следы.
Будет мыть босые ноги,
И мы всё также
будем идти
вместе,
любить друг друга.
Следы на песке...


Рецензии