Не вистачить горя - добавте

Я пам'ятаю завтра.
І тих, кого вже згубила.
Не вистачить горя - добавте.
Я ж бога собі не просила.

В мені то не кров - то сила.
Холод мене не вбиває.
Радій, що мене  не впустила.
Той, хто впускав - вже знає.

Я пам'ятаю літо.
Як спека палила тіло.
Так важко блукати світом
З тілом, що заніміло.

18.11.2019


Рецензии