И опять - боль

І знову біль несе кохання, -
у серці ще один шпичак!
Комусь дарують квіти гарнні,
а в мене - кров цвіте, як мак!

Та кров, якою серце вмилось,
яка із рани цебенить…
Нехай же сліз гарячих злива
навіки змиє прикру мить!

Нехай же пам'ять не тримає
той біль сердечний у собі,
бо серце, все ж таки, кохає,
й кохати буде, далебі!
               
Серпень 2017.


Рецензии