4

Не відмовляй.
Не тримай.
Не пали.
Під завалами думок
Сподівайся,
Не схиляй голови.
Не забувай ціну помилок,
Будь чесним,
Не слухай тих
Напророчивши хто
Славлять лихі імена,
Їх чули востаннє
Як дзвін пролунав,
З гір височенних сила.
Справді, люди бідні...
Не знають любові,
Не мають віри.
А ти не мовчи.
Не тримай.
Не пали.


Рецензии