Зоветесь господин и госпожа

Гукаете ви пан та пані !!!

Дивіться люди!  які шати, яке вбрання, яка краса,
Ми всі гукаемося – пане, пані , та все ж то  шати злидарства,
Блищать яскраво диаманти, та злато на крові блищить,
Та під  вагою  иномарок,  держава наша аж трищить ,
Столи, сервизи, та наїдки, ікра ,коньяк, та все кришталь,
То вкрадене в людей – отрута не розуміете на жаль ,
Пихаті злодії у  костюмах, та їх супруги у вбраннях,
А ті хто проти, хто не згоден, згноїти в тюрмах, таборах ,
Картье , Патек – филипп та Верту  колье таке, що шию гне,
А десь,  дитина онкохвора, до ранку вже не доживе,
Та де ж вам це порозуміти , коли свое лиш на умі,
Продали все Святе  країну, лише де вкрасти  на чолі,
Гукаете ви пане пані, а відгукнувся лишь злидар,
Все що у спадок все продали, і навіть землю вам не жаль !
Мерзенні, покидьки , злодюги, та як же носить вас земля,
Ви  на подобу тількі люди, а вже людського в вас – нема.
Відгородились від народу,  від матерів та від батьків,
Вам служать сотні добробатів не патріотів  - а катів ,
Нема  ні совісті, ні стиду , про батьківщину й поготів,
Жадоба баксів є невпинна , та служите ви тількі їм.
Гукаете ви пане пані!  в ошатних залах, в дзеркалах,
У відзеркаленні  ж лахміття , кайдани чорні на руках,
Ви вбрані в золото ,та срібло, та від каміння, вже пожар!
У дзеркалі зі змій намисто , а ви для хазяїв товар .
Ви пнетеся ви пан та пані ,патріотичні гасла є ,
Героям Слава, Слава Україні верещите як не своє,
Не вірите ні в що Святее , нема ні Бога, ні Христа ,
Ви вірите у те щоб вкрасти,  мамонна вам одна мила ,
Ви не  бандерівці,  ви банда , кубло розбещених злодюг,
Та в раду ви понабирали , таких як самі  волоцюг,
Нехай же буде Бог суддя вам, і вчинкам вашим і ділам,
Ще  часу трошки, схаменіться ! щоб не почути - Аз Воздам !!!

Автор Широков  О.О.  16.11.2019 г Київ Україна. 


Рецензии
Да, политика политикой, но над всем наблюдает Бог.
Он рассудит по справедливости. Надежда только на это....

Не теряйте веры.
Всегшо Вам доброго.

Антонина,

А.Назаренко   20.11.2019 07:52     Заявить о нарушении