Transformery

Народились вони,
Неприродно-кмітливими,
Чистокровні пани,
З граціозними звивами...

Закликають усіх,
До духовності вищої,
У молекулі гріх,
Віднаходять - і знищують!

Будівництво ведуть -
Без ліцензії Божої.
У процесі вся суть,
Бо зростають вельмож паї.

Патентують любов,
Індульгенцій біткоїни,
Клір до влади прийшов,
Захищають їх воїни.

А житло в небесах,
Незаконно оформили,
І ростуть на очах,
Християни-трансформери...

© Ян Ждан ; 17.11.2019


Рецензии