Соняшники

Люди всі, як соняшники в полі
Завжди тягнуться до сонця,
А коли їх зловить доля,
То всі супляться в сторонці.

Все чекають ясні дні.
Думають що все пройде.
Так і в'януть, бо вони,
Не покинуть місце це.

Навіть якщо вже пожежа,
Все палає у вогні,
То спокійно сплять до зливи,
Замикаються в собі.

І так сильно всіх тримає
Корінь спогадів, надій.
Кожен з них усе чекає
Сонця з самих кращих мрій.


Рецензии