Сумна зозуля

Сумна зозуля співає в стрісі,
Цю пісню чують тополі лисі,
Цю пісню чує ставок осінній,
Та я, застиглий у потрясінні.

Приспiв:
Зо-зо-зо-зозуля
Ку-ку-ку-кукує,
Та комусь роки
Ку-ку-ку-рахує.

Зозуля сумно пісень співає -
Птахїв жонатих вона кохає,
В чужих родинах ростуть дитинки,
Кого покликать їй до хатинки?

Приспiв:
Зо-зо-зо-зозуля
Ку-ку-ку-кукує,
Та комусь роки
Ку-ку-ку-рахує.

Проспівай, зозуля, хоч би сто разочків.
Я зберу букетик запашних цвіточків,
Подарую брошку з білим діамантом,
Шапочку від Гуччі з дуже модним бантом.

Приспiв:
Зо-зо-зо-зозуля
Ку-ку-ку-кукує,
Та комусь роки
Ку-ку-ку-рахує.
Зо-зо-зо-зо-зозуля... Зо-зо-зо-зо-зозуля...


Рецензии