Вiн був закоханим, та ще не знав про це

Він був закоханим, та ще не знав про це:
він був у стані, що – без слів, без назви,
без дивного незграбного «наразі» –
натхненням заспокоює лице.

Він був закоханим, та ще не знав, кому
належить бути обраною... Поруч
усі жінки іще казали хором
все, що одна казати лиш йому

була повинна... Ще не мав обличчя,
ще риса жодна не далась взнаки,
ще почуття не втілились в думки,
а вже кохання вимагала вічність...


Рецензии