***

Мене буває важко зрозуміти
Чого бажаю я, чи плаче як душа.
Вважають егоїсткою, чудною,
Що має бути так, як хочу я.

А я буває хочу в сни поринуть
Де є любов і жадоба життя.
Де, попри вік, ти люба і кохана
І це не марево, а дійсність -- це буття.

На жаль, ці мрії, сни -- вони зі мною.
В шалений час кохання не в честі.
Воно буває там, за небокраєм
Де зупинився час і не туди тобі.

Прошу я вибачень за спробу зрозуміти.
Я, мабуть, дійсно трохи " не така".
Навіщось душу часто відкриваю
Й за це отримую смачного ляпаса.
(І не потрібна їм моя душа)

Ти прагнув легкості,
А я не можу дати,
Бо мабуть не легке було життя.
Не можу я не мріяти, жадати
Такою виросла,
Така й зостанусь я...


Рецензии