Килим долi

Плите життя, нам килим долі,
Там сонце, дощь, квітки у полі.
Пташині зграї в небі, сірі хмари,
Луки зелені, вівців там отари.

Сади родючі, де шепоче листя,
Над річкою калина мов в намистах.
Суниці під вікном червоні,
Табун коней пасеться у загоні.

Бринить рожевий ранок над Землею,
Пишайтесь люди долею своєю.
Цінуйте, бережіть цей килим долі,
Без нього все життя немов в неволі.


Рецензии