Я бачив свiт

                Співцеві України

Я бачив світ, широкий, неозорий,
Читав книжки і їздив за моря,
Та лиш Вкраїни солов’їні зорі
Запали в душу до поета-бунтаря.

Сім’я для мене – це моя опора,
Мій рідний дім, основа для буття.
З домівки, може, знов полину скоро,
Та рідная сім’я – мій скарб на все життя.

І найдорожча серцю – Україна,
ЇЇ ліси, широкії поля,
Тополі і червоная калина,
Які я бачу навіть і здаля. 


Рецензии