Щербата чашка

Вже, стала щербатою, чашка
Яку, я тобі, дарувала…
Душа моя, зоряна пташка
Любов, як життя, відспівала
Та, іноді, хочеться, хочеться
Так,  хочеться нашої казки…
Смішинок, твоїх, що лоскочуться
І, вуст, карамельної  ласки…
Вже,  стала щербатою, чашка
І, ще одна осінь,  зів’яла…
І, тужить, душа моя, пташка
За тим, кого зовсім не знала
Вже, стала щербатою, чашка…
12.11.2019


Рецензии