Осiнь на каретi

Гуляла осінь лісом і в садочку,
Вишивала кленові золоту сорочку.
І зіткала дубові зимовий жупан,
Тепер серед лісу він ,неначе пан.

ПРИСПІВ

Осінь на кареті їхала в саду,
До тебе,бабусенько,знову я прийду.
Попрошу у осені фарбу золоту,
В твої сиві кісоньки золото вплету.

Торкалась осінь листячка й травички,
Одягнула кущикам золоті спіднички.
Музику чарівную заграла вона
І затанцювала разом з усіма.

ПРИСПІВ

Погладила осінь бабусю мою,
Повплітала в коси їй фарбу срібную,
Сіла у карету,поїхала в гаї,
Дарунки лишила вона всім свої.

15.11.2019 р.


Рецензии