Крила

1. Дощ за вікном плаче всю ніч,
І смуток десь блукає поряд,
Але не зараз, не в цю саму мить,
Бо зігріває чарівний твій погляд.

Твоя любов, як живильна вода,
Знов відродився до життя,
Я заблукав у твоїх снах,
І не шукаю інший шлях.

П-в
Я наче птах, що крила свої знайшов
Я наче вітер, що в полі співає знов,
Я і не вірив, а щастя таки бува
І лише тиша, зайві усі слова!

Тільки ти, тільки я...

2. Розфарбувала ти увесь світ,
Що було чорним, стало яскравим,
І на вугіллі знов буде цвіт,
Життя долає всі перепони.

Твоя любов, як повітря ковток,
І, сподіваюсь, не вийде строк,
І коли все падає з рук,
Мене рятуєш ти мій друг.

П-в
Я наче птах, що крила свої знайшов,
Я наче вітер, що в полі співає знов,
Я і не вірив, а щастя таки бува,
І лише тиша, зайві усі слова!

Тільки ти, тільки я...

Бридж
Коли здається, що кінець і не чекаєш дива,
Насправді - це початок і все, повір, можливо!
Коли на серці смуток, обійми самоти,
З'являється раптово твій Ангел з висоти.

Пр-в

Песня написана на заказ, авторские права защищены.

 


Рецензии