Постсавецкая псiхалогiя

   

Яе  да скону, як часу кропку,
не правядзеш, бы на мякіне,
пакуль крумкач, з задзёртай глоткай,
яшчэ разок яе не кіне.

Дасць фору мудрасць для асветы,
калі успомніць банк-панчоху,
з якой дзяды шукалі мэту,
а сёння мы…
  Пасля падвоху.


Рецензии