Вu там

Ви там де лелекi, де хмари i небо,
Де тихо, лиш птаха кричить,
Вам бiльше нiкого й нiчого не треба,
Вам в покiй,  зiстаньтесь  ще мить.
В останню хвилину, щоб очi y очi,
Щоб сердце почути й тепло,
Я вipuти буду, я вipuти хочу,
Пробачимо все, що було.
Залишимо мрii, кохання й надiю,
Хай в сердцi живуть, не чiпай.
I дасть Бог, пробачать i нас, коли будем,
До нього ступати за край.....


Рецензии