перший план

хочеться, бажається і прагнеться
будь-чого, окрім наземних драм.
проситься, благається і тягнеться
споминів виразних перший план.

сперечається, прощається, вертається
із образ "веселе" асорті,
повниться і мнеться, забувається
почерк в електронному листі.

знайдеться, загубиться, відбудеться
зустріч ся під наглядом ночей.
зробиться, зіставиться, втамується
спрага й осінь лагідних очей.

24.08.19


Рецензии