Осiнь-чаклунка

На скрипочці осінь у садочку грає
І співає ніжно пісеньку мою,
Сонечко з-за хмарки мило виглядає
І усім дарує усмішку свою.

ПРИСПІВ

Осене,осене,ти наша чаклунко,
Всім даруєш з радістю танці й подарунки.
Ти дарунки даруєш,пензликом чаклуєш
І все в колір золотий чудово фарбуєш.

Листя захотіло дуже танцювати,
З дерева злетіло і в танок пішло,
Попросило осінь продовжити грати.
Весело листочкам у танку було.

ПРИСПІВ

Музика лунала на увесь садочок,
Наче у долоньки плескали гілки.
Був дуже цікавим осінній таночок.
А ще їм співали голосно пташки.

ПРИСПІВ

14.11.2019 р.


Рецензии