Because someone believes in the power of your crea

Because someone believes in the power of your creation ...
You can create the best for the World ...
It creates Peace and Knowledge ...
It creates great positive for the development of society ...
All problems are just cause for development ...

Потому что кто-то верит в силу твоего творения ...
Вы можете создать лучшее для мира ...
Это создает Мир и Знание ...
Это создает большой позитив для развития общества ...
Все проблемы просто повод для развития ...

P; grunn at noen tro p; din skapelsens kraft...
Du kan skape det beste for Verden...
Det skaper Freden og kunnskap...
Det skaper stor positiv for samfunnets utvikling...
Alle problemer er bare grunn for utvikling...

14.11.2019 Zoja Sperstad


Рецензии