Щастя

Хочеш, щастя повен міх напророчу?
Хоч не відьма, а проте маю хист.
Наче зіроньки ясні твої очі,
тільки доля молода - білий лист.

І нікому не данО написати
хоч півслова на тім білім листІ.
Бачу виє, наче звір, твоя мати,
темним привидом стоїть на мості.

Та не бійся, не впаде, хоч і хоче,
ще не час твоїй матусі піти.
А давай, я щастя їй напророчу,
не тому хіба прийшов сюди ти?!


Рецензии